I lager.

Nålar förb M8 maskin

69 kr

M8 är en nyaste microneedling pen från Dr.Pen. Dr.Pen M8 är trådlös och har den senaste tekniken för maximal hastighet och kontroll. Nållarna har förbättring i sin utsende och funktion. Detta gör att du kan nå önskade resultat över hela kroppen!


Nytt koncept till nåltjocklek och position.3 Slot-anslutningsdesign


3 slots design, mer stabil och pålitlig.


Längden för nålarnaär 0,25-2,5 mm justerade till olika längder efter behov. Med 6 olika hastigheter och justerbara nållängder (0,25 till 2.5 mm) vilket gör att du kan anpassa nålarna till olika hudproblem, använd de kortare nålar för mer känsliga områden som runt ögon och läppar dom längre nålarna används där huden är tjockare som mage och lår.NYHET! 16pin nålpatron - Konfigurationen av 16pins är mer kompatibel med hudens struktur. Triangulär pushrod-gränssnittsdesign, det kommer att bli mer stabil och skönsam när du är i drift.


6 olika hastighetsnivå. Olika hastigheter, justerade för olika situationer. Tryck på knapparna för att justera hastigheten, 1-6 nivåer.


Digital display visar hastigheten mer visuell


Trådlös modell. Den kan arbeta kontinuerligt i 4 timmar i fulladdad trådlös modell.Dr.Pen är en mycket effektiv behandling utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. De sterila nålarna eliminerar risken för smittspridning och den justerbara längden på nålarna tillåter en behandling anpassad efter just dina behov. Dr.Pen kan användas över hela kroppen t.o.m runt känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, läpparna och på näsan.Användningsområden

Reparerar och vitaliserar hyn. 

Minskar slapp hud, åldersfläckar, ärrbildning (inklusive akneärr), stora porer och solskador. 

Minskar djupa rynkor och fina linjer. 

Återställer hudens naturliga och ungdomliga lyster. 

Minskar celluliter och hudbristningar. 

Antal behandlingar rekommenderas mellan 2-8 med 2-6 veckors mellanrum för optimalt resultat.  Rekommendationer beror på hudensbehov. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Dr.Pen M8 är bra utrustning för BB Glow behandling.


Information


Model: M8

Material: Aluminum alloy Shell

Voltage: 110-240v

Plug:EU

Derma pen Speed Level:1-6Level

Needles cartridge: 16/36/round nano

Dermapen size: 130*22mm/5.07x0.86inch

(1cm=10mm=0.39inch)