I lager.

Fillers Utan Nål Kurs Online

6 999 kr

Just nu erbjuder vi individuell undervisning med 1 deltagare och bokar datum efter förfrågan via mail dnbeauty18@gmail.com

Online utbildning ske så här: du får material via mejl och läser den i din lugn och ro. sen bestämmer vi en zoom tid där vi går igenom alla punkter. efter det du får start kit (om det ingår) och börjar praktik

online kurser utförs på zoom mötet efter genomgång av material 

Får dom perfekta fylliga formade plut läpparna med Russian Lips tekniken. 

Denna teknik är en relativt ny och fräsch metod som gör att läppen vecklas uppåt respektive neråt istället för utåt. Den ger även den ofta önskade lilla kanten på överläppen. Russian style teknik ger även mer volym med mindre material och kan hjälpa kunder med anatomisk jättesmala läppar.

Hyaluronpen är en ny trend och revolution i den snabbt växande skönhetsbranschen. Med den instrument kan vi nu gå in i huden med riktiga fillers eller andra injektabal vitaminer helt utan nålar in i huden.

Med Hyaluronpen kan vi ge ökad volym för läppar, rynkor och fina linjer med riktiga fillers eller vitaminer för injektioner.

Hållbarheten beror på typ av fillers som används de flesta håller 3 -12 månader men kan vara mera eller mindre eftersom personer kan ha olika livsstil och förutsättningar.

Kurs Paris 

8999:- inkl moms plus start kit

(Ordinarie pris 11999:-)

Pris på kurs hos olika företag varjerar mest om filler ingår eller inte i kursavgift. Ingår filler för praktisk övningen eller måste du köpa allt på plats och betala mycket extra kurs avgift.

Start kit

Tredje generation hyaluron penna, 12 månadens garanti från tillverkaren.

CE markerat

3ml Fillers (1 använder man på utbildning)

Behållare för hyaluron penna x5 

I kurs ingår:

Kurs material

Tillgång till webshop

Möjlighet att handla på student pris

12 månaders stöd från utbildare

Övning

Start kit

Certifikat (efter utbildningen ska man utföra 3 behandlingar vars resultat/bilder skall skickas till oss)